Job hos os

Studerende og nye medarbejdere.

Daginstitution Nøddekrattet er en integreret institution beliggende i Torstorp, tæt på Torstorp skole. Vi er normeret til 66 børn – som oftest har vi 22 vuggestuebørn og 44 børnehavebørn, der er fordelt på 2 vuggestuegrupper og 2 børnehavegrupper.

Vi har et dejligt hus med et stort fællesrum i midten af huset. Herfra kommer du enten ned i vuggestueafdelingen eller børnehaveafdelingen.

Vores legeplads giver både mulighed for fysisk udfoldelse og ro og fordybelse.

Det pædagogiske arbejde i Nøddekrattet tager udgangspunkt i de fælles mål, der er sat for hele dagtilbudsområdet i Høje Taastrup Kommune.

Arbejdet med relationer danner grobund for vores pædagogiske arbejde. Vi vægter højt, at alle børn mødes i forhold til, hvem de er, deres udvikling og behov. Alle børn skal føle, at de er en del af et børnefællesskab.

Som medarbejder i Nøddekrattet skal du brænde for den pædagogiske opgave. Du skal have lyst til at udvikle på den pædagogiske opgave ud fra de mål og rammer, der er sat for vores arbejde.

Du skal have overblik og kunne arbejde didaktisk. Du skal være med til at gå foran for at skabe et arbejdsmiljø for alle.

Læs mere om os

Luk alle
Udfold alle
Tegnet frise af forskellige situationer med børn i leg